Acne Behandeling

Duur: 60 Minuten

Prijs: €87,00

Last van Acne? Wij kunnen je helpen!

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne en helpen jou graag met het oplossen van de deze vervelende huidaandoening!Wij kunnen je niet garanderen dat jouw acne volledig verdwijnt omdat de oorzaak van veel factoren afhankelijk kan zijn, maar we kunnen je wel garanderen dat als je ons behandelplan volgt jouw huid er zienderogen op vooruit gaat.

Wat is acne?

Acne is een huidaandoening waarbij door overmatige talgproductie comedonen, papels en pustels kunnen ontstaan. Dit kan zowel op het gezicht als op de schouders en rug ontstaan. Ongeveer 40% van de pubers en volwassenen leidt aan deze aandoening.

Hoe ontstaat het?

Acne ontstaat door een verstopping van de talgklieren door het moeilijker los laten van de hoorncellen, waardoor de natuurlijke talgafvoer van de huid wordt verstoord en er op den duur ontstekingen kunnen ontstaan. Micro-organismen spelen hierin een belangrijke rol.

Welke factoren zijn van invloed?

Jeugdpuistjes ontstaan in de pubertijd onder invloed van hormonen. Talgproductie staat onvloed van de androgene hormonen. Deze hormonen komen opgang in de pubertijd. Deze hormonen activeren de talgklier waardoor in deze periode de hoeveelheid geproduceerde talg wel 10 keer meer kan zijn dan normaal gesproken.

Op latere leeftijd kun je ook last van acne krijgen. Acne tarda ofwel een volwassenacne

Er zijn bepaalde factoren die de acne kunnen beinvloeden of ontstaan:

Wij gaan er samen met jou aan werken om de ontstekingen te verminderen en overmatige verhoorning tegen te gaan. Dit gaat in kuurverband om een optimaal resultaat te bereiken. Met een volledig op jouw huid aangepast behandelplan gaan wij jouw huid weer in balans brengen met intensieve reiningen, exfoliaties en het verwijderen van onzuiverheden. Thuis ga jij jouw huid onderhouden met de geadviseerde producten die speciaal ontwikkeld zijn om acne te behandelen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Indien je verzekerd bent voor acne behandelingen (terug te vinden op je polis) dan krijg je na je bezoek een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Maak snel online een afspraak bij Schoonheidssalon New Feeling.

WhatsApp

Heeft u een vraag of een opmerking? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp!

Over De Salon

Gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging tevens erkend specialiste in acnébehandelingen, elektrisch ontharen en IPL-fotolichtontharing. Hierbij wil ik graag benadrukken dat deze door diverse zorgverzekeraars via ons instituut vergoed kunnen worden. Door het werken met de modernste apparatuur en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen hieromtrent zijn de gewenste resultaten zeer goed.

Recensies
Ankie
644
Lees verder
Super goed, ik beveel het iedereen aan
Ankie
644
Lees verder
Ik raad iedereen deze salon aan Heel professioneel
Godelieve
584
Lees verder
Ik heb weer genoten
Esther
184
Lees verder
Iedere keer weer genieten
Jolande
81
Lees verder
Fijne behandeling en goed advies.
Nicole
174
Lees verder
Ik ben zeer tevreden.En de schoonheidsspecialiste is erg vriendelijk en doet goed haar werk een dikke 10
Jessie
662
Lees verder
Heb genoten van de behandeling die mijn huid zichtbaar goed doet maar ook van de rust waarmee de behandeling werd uitgevoerd.
Previous
Next