IPL Intake

Duur: N.V.T.

Prijs: €50,00

Wat Is Het?

Wilt u definitief van ongewenste haren af? Dan is een IPL behandeling met de iPulse de perfecte oplossing. IPL staat voor ontharen met Intense Pulsed Light. Door lichtflitsen op de huid worden haarzakjes vernietigd, waardoor er na de behandeling geen haargroei meer zal ontstaan. Na een aantal behandelingen met de iPulse heeft u geen last meer van ingegroeide haartjes, stoppels, huidirritaties en haargroei.

Ontharen Met IPL

Ontharen met IPL is pijnloos en effectief. Bij New Feeling maakt men gebruik van de 2B Bright Lite, Met dit apparaat worden grote huidoppervlakten in een korte tijd behandeld. Tijdens de behandeling krijgt u een bril op om uw ogen te beschermen tegen het licht van de flitsen. Een IPL behandeling is uitermate geschikt voor het ontharen van de bovenlip, de wenkbrauwen en de wangen. Daarnaast kan de IPL ook worden ingezet voor het ontharen van de oksels, de bikini lijn, de benen en bij mannen ook de rug.

Pijnloos Ontharen

Nooit meer scheren, nooit meer waxen en u nooit meer zorgen hoeven maken over ongewenste haren? Dat kan gerealiseerd worden met een IPL behandeling voor ontharen. Na de IPL behandeling bent u voorgoed van uw ongewenste haren af. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, hangt af van een aantal factoren. Bij deze factoren kunt u onder meer aan het volgende denken: afkomst, leeftijd en hormonen en dichtheid van de haargroei. Tevens is er een mogelijkheid tot vergoeding via de zorgverzekeraar voor behandelingen in het gelaat. raadpleeg hiervoor u polis. Wilt u ook definitief zonder ongewenste haren door het leven? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een intake ontharingsbehandeling met IPL.

Afspraak maken

Maak snel online een afspraak bij Schoonheidssalon New Feeling.

WhatsApp

Heeft u een vraag of een opmerking? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp!

Over De Salon

Gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging tevens erkend specialiste in acnébehandelingen, elektrisch ontharen en IPL-fotolichtontharing. Hierbij wil ik graag benadrukken dat deze door diverse zorgverzekeraars via ons instituut vergoed kunnen worden. Door het werken met de modernste apparatuur en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen hieromtrent zijn de gewenste resultaten zeer goed.

Recensies
Ankie
644
Lees verder
Super goed, ik beveel het iedereen aan
Ankie
644
Lees verder
Ik raad iedereen deze salon aan Heel professioneel
Godelieve
584
Lees verder
Ik heb weer genoten
Esther
184
Lees verder
Iedere keer weer genieten
Jolande
81
Lees verder
Fijne behandeling en goed advies.
Nicole
174
Lees verder
Ik ben zeer tevreden.En de schoonheidsspecialiste is erg vriendelijk en doet goed haar werk een dikke 10
Jessie
662
Lees verder
Heb genoten van de behandeling die mijn huid zichtbaar goed doet maar ook van de rust waarmee de behandeling werd uitgevoerd.
Previous
Next