item1
Login

 

Welkom op onze website

Graag wil ik mij voorstellen: ik ben Marion Nix en ben sedert 1997 eigenaresse van een professioneel en sfeervol schoonheidsinstituut in Slenaken (een van de zuidelijkste dorpjes van Nederland).
Sedert eind 2009 is de salon helemaal gerenoveerd en aangepast aan de tijd van vandaag. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten behandelingen. Verderop in deze site kunt u op uw gemak bekijken wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

Als erkend specialiste in acnébehandelingen, elektrisch ontharen en IPL-fotolichtontharing wil ik graag benadrukken dat deze door diverse zorgverzekeraars via ons instituut vergoed kunnen worden. Door het werken met de modernste apparatuur en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen hieromtrent zijn de gewenste resultaten zeer goed.

Heeft u na het bekijken van deze site vragen, neem gerust contact met ons op. Wilt u weten hoe wij werken, bel of mail ons voor een gratis huidanalyse bij een gelaatsbehandeling of voor een gratis proefbehandeling fotolichtontharing.

U kunt ook online een afspraak inboeken via deze link: https://newfeeling.mijnsalon.nl

Wij gaan zeer zorgvuldig en discreet met onze klanten om en hopen u te mogen begroeten in onze salon.

Specialisaties
Specialisatie Elektrisch ontharen
Specialisatie Acné
Specialisatie Lichttherapie (fotolicht- en laserontharing)


(geregistreerd bij ANBOS 3756, aangemeld bij de Zorgverzekeraars).
Aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging.
© - New Feeling
Dorpsstraat 23, 6277 NC Slenaken, T 043- 457 2680, E info@new-feeling.nl