item1
Login

 

Last van Acne? Wij kunnen je helpen!

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne en helpen jou graag met het oplossen van de deze vervelende huidaandoening!Wij kunnen je niet garanderen dat jouw acne volledig verdwijnt omdat de oorzaak van veel factoren afhankelijk kan zijn, maar we kunnen je wel garanderen dat als je ons behandelplan volgt jouw huid er zienderogen op vooruit gaat.

Wat is acne?
Acne is een huidaandoening waarbij door overmatige talgproductie comedonen, papels en pustels kunnen ontstaan. Dit kan zowel op het gezicht als op de schouders en rug ontstaan. Ongeveer 40% van de pubers en volwassenen leidt aan deze aandoening.

Hoe ontstaat het?
Acne ontstaat door een verstopping van de talgklieren door het moeilijker los laten van de hoorncellen, waardoor de natuurlijke talgafvoer van de huid wordt verstoord en er op den duur ontstekingen kunnen ontstaan. Micro-organismen spelen hierin een belangrijke rol.

Welke factoren zijn van invloed?
Jeugdpuistjes ontstaan in de pubertijd onder invloed van hormonen. Talgproductie staat onvloed van de androgene hormonen. Deze hormonen komen opgang in de pubertijd. Deze hormonen activeren de talgklier waardoor in deze periode de hoeveelheid geproduceerde talg oto wel 10 keer meer kan zijn dan normaal gesproken.

Op latere leeftijd kun je ook last van acne krijgen.

Er zijn bepaalde factoren die de acne kunnen beinvloeden of ontstaan:

  • Stress speelt een grote rol bij het ontstaan van acne. Overbelasting van het zenuwstelsel activeert bepaalde hormonen die de talgklier activeren die dan op haar beurt weer de poriën in de huid vetstoppen. Andersom kan acne ook weer stress veroorzaken.
  • Hormanele invloeden: bij zwangerschap, met de pil gestopt zijn en voor en/of de meno pauze. Ook menstruatie heeft een beïnvloedende rol.
  • Het gebruik van medicijnen.
  • Voeding kan van invloed zijn op het ontstaan van acne. Het uitsluiten van bepaalde voedingstoffen in je eetpatroon kan je acne verminderen.
  • Erfelijke aanleg

Ons plan van aanpak
Wij gaan er samen met jou aan werken om de ontstekingen te verminderen en overmatige verhoorning tegen te gaan. Dit gaat in kuurverband om een optimaal resultaat te bereiken. Met een volledig op jouw huid aangepast behandelplan gaan wij jouw huid weer in balans brengen met intensieve reiningen, exfoliaties en het verwijderen van onzuiverheden. Thuis ga jij jouw huid onderhouden met het medibac clearing system van dermalogica, dat speciaal ontwikkeld is om acne te behandelen.

Vergoeding zorgverzekeraar
Indien je verzekerd bent voor acne behandelingen (terug te vinden op je polis) dan krijg je na je bezoek een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Dermalogica medibac clearing system
Het medibac clearing system is ontwikkeld om de onzuiverheden te kunnen behandelen. Medibac voorkomt en behandelt en verbetert de huid zonder de verschijnselen te verergeren en zijn ook niet  aggresief en hebben ook geen bijwerkingen. Zo worden de onzuiverheden onder controle gehouden zonder de huuid te belasten. En dit betekent dat de huid schoon, helder en gezond wordt.
© - New Feeling
Dorpsstraat 23, 6277 NC Slenaken, T 043- 457 2680, E info@new-feeling.nl