Seyo TDA Geïntegreerd

Duur: N.V.T

Prijs: €32,50

New Feeling Biedt Haar Klanten SEYO TDA.

NIEUW IN NEDERLAND SEYO TRANSDERMAL APPLICATION Anti-Aging, binnen 30 minuten het eerste zichtbare resultaat! SEYO TDA (TransDermal Application) is een behandeling waarbij een jetstream van zuurstof gepatenteerde werkstoffen naar de diepere huidlaag transporteert. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

De Huid Wordt Niet Aangeraakt

Tijdens de behandeling wordt de huid niet aangeraakt. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid en voor vrouwen en mannen. De resultaten zijn verrassend: er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.

Zeer Enthousiast

U zult na de eerste behandeling net zo enthousiast zijn als onze andere klanten. Daarna kunt u op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of u een kuur wilt boeken of dat het voor uw huid een kwestie is van “één keer per maand bijhouden”. SEYO TDA is voor iedereen bereikbaar en een ultra moderne manier om het gewenste anti-aging effect te bereiken. SEYO TDA zal ook u verrassen!

Afspraak maken

Maak snel online een afspraak bij Schoonheidssalon New Feeling.

WhatsApp

Heeft u een vraag of een opmerking? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp!

Over De Salon

Gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging tevens erkend specialiste in acnébehandelingen, elektrisch ontharen en IPL-fotolichtontharing. Hierbij wil ik graag benadrukken dat deze door diverse zorgverzekeraars via ons instituut vergoed kunnen worden. Door het werken met de modernste apparatuur en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen hieromtrent zijn de gewenste resultaten zeer goed.

Recensies
Ankie
644
Lees verder
Super goed, ik beveel het iedereen aan
Ankie
644
Lees verder
Ik raad iedereen deze salon aan Heel professioneel
Godelieve
584
Lees verder
Ik heb weer genoten
Esther
184
Lees verder
Iedere keer weer genieten
Jolande
81
Lees verder
Fijne behandeling en goed advies.
Nicole
174
Lees verder
Ik ben zeer tevreden.En de schoonheidsspecialiste is erg vriendelijk en doet goed haar werk een dikke 10
Jessie
662
Lees verder
Heb genoten van de behandeling die mijn huid zichtbaar goed doet maar ook van de rust waarmee de behandeling werd uitgevoerd.
Previous
Next