Vavin Serum Behandeling

Duur: 60 Minuten

Prijs: €89,00

Wat Is Het?

Gezichtsbehandeling van Vavin is een op maat gemaakte behandeling. Voor ieder huidtype maar vooral voor een huid die uit balans is, eczeem, extreem droge huid en last van allergieën heeft. De gezichtsbehandeling activeert en hydrateert de huid. Het voedt de huid met ingrediënten die de huid écht nodig heeft, met wetenschappelijk bewezen werking. De Vavin behandeling bestaat uit een reinigingsritueel, gevolgd door een heerlijke scrub met jojoba bolletjes. Hierna volgt een intensief voedend gezichtsmasker, en de behandeling wordt afgesloten met een volledig gepersonaliseerde Serum massage en gezichtsverzorging.

Een Gezonde Huid

Een gezonde huid begint met een gezichtsbehandeling, maar voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je je huid thuis blijft ondersteunen met de juiste producten. Als thuisgebruik start je na de behandeling met stap 1 van het Vavin huidverzorgingsprogramma. Dit bestaat uit de reinig thuisgebruik 01 en de Hydrateer 02. Hierbij gaan we samen de huid weer in balans krijgen en vandaar uit bouwen we dit op zodat je huid weer in een goede conditie komt. Iedere keer opnieuw kijken we samen wat de huid op dat moment nodig heeft. Zo sluit het perfect op elkaar aan: de behandeling in combinatie thuisgebruik.

Afspraak maken

Maak snel online een afspraak bij Schoonheidssalon New Feeling.

WhatsApp

Heeft u een vraag of een opmerking? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp!

Over De Salon

Gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging tevens erkend specialiste in acnébehandelingen, elektrisch ontharen en IPL-fotolichtontharing. Hierbij wil ik graag benadrukken dat deze door diverse zorgverzekeraars via ons instituut vergoed kunnen worden. Door het werken met de modernste apparatuur en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen hieromtrent zijn de gewenste resultaten zeer goed.

Recensies
Ankie
644
Lees verder
Super goed, ik beveel het iedereen aan
Ankie
644
Lees verder
Ik raad iedereen deze salon aan Heel professioneel
Godelieve
584
Lees verder
Ik heb weer genoten
Esther
184
Lees verder
Iedere keer weer genieten
Jolande
81
Lees verder
Fijne behandeling en goed advies.
Nicole
174
Lees verder
Ik ben zeer tevreden.En de schoonheidsspecialiste is erg vriendelijk en doet goed haar werk een dikke 10
Jessie
662
Lees verder
Heb genoten van de behandeling die mijn huid zichtbaar goed doet maar ook van de rust waarmee de behandeling werd uitgevoerd.
Previous
Next